Käi kuradile, Kaja Kallas!

Autor: Andres Pulver • 13. jaanuar 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

Mul on varem ka häbi olnud eestlaseks olemise pärast, aga mitte kunagi nii valusalt, nagu praegu. Mitte nii, et ma ärkan valust keset ööd ja valan selle mustaga valgele ridadeks. Sõnadeks, mis jäävad küll ekraanile, ent paraku samas ka auruna õhku tõusevad.

Autor: Raul Mee

Iga rahvas väärib ju oma juhte. Kohati oli väga häbi, kui ekskommarist seemneid söönud fooliummütsikesega laadatola meid elama õpetas. Aga see, mis toimub praegu ...

Sõnu lihtsalt ei jätku.

Eile tabas minu karvast sihverplaati üks räige tatilärakas, mis praegugi mööda habet aegamisi alla niriseb. Eluvõõras peaministrist rikkurivõsuke lihtsalt sülitas näkku sadadele tuhandetele Eestimaa inimestele.

Tuleb välja, et meil pole absoluutselt mitte mingit põhjust rahulolematuseks, sest oleme mitu aastat ostnud elektrit 40 protsenti odavama hinnaga kui Euroopas keskmiselt.

Seda juttu võiks rääkida siis, kui reformierakond oleks täinud oma ammuse valimislubaduse ja viinud meid Euroopa viie rikkaima riigi hulka.

Eesti peaminister teenib ilmselt küll Euroopa keskmist palka. Ilmselt veidi rohkemgi. Aga meist palju rikkamad riigid on mures oma inimeste pärast ja otsivad ning ka leiavad kiireid lahendusi.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!