Mitmel pool Rakveres muudeti liikluskorraldust

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 18. oktoober 2023
Jaga lugu
Kukeküla linnaosas alandati piirkiirust.
Autor: Kristel Mänd

Rakvere linnavalitsus muutis liiklusohutuse suurendamise eesmärgil mitmel tänaval liikluskorraldust.

Kukeküla linnaosas, Kuke, Malmi, Härma ja Sepa tänaval kehtib nüüdsest liiklemisel piirkiirus 30 km/h. Sama piirang kehtestati Navi tänava elamuarenduse piirkonnas, Lenduri ja Propelleri tänaval.

Abilinnapea Kert Karuse sõnul kehtib paljudes Rakvere linna elamupiirkondades liiklemisel piirkiirus 30 km/h. „Meie eesmärk on tagada linnaruum, kus kõik tunnevad end turvaliselt,“ selgitas Karus pressiteate vahendusel.

Muudatusi tehti ka teistel tänavatel. Tõusu tänav muutus Vallikraavi tänava ja Annemäe tee vahelises lõigus ühesuunaliseks. Äsja rekonstrueeritud Õie tänaval kehtib parkimiskeeld Urva ja Nelgi tänava vahelises lõigus.

Rägavere teele, Kaevu ja Murru tänava vahelisele lõigule rajati turvaliseks teeületuseks ülekäigurada.

Kõik liikluskorralduse muudatused olid arutlusel ka Rakvere linna liikluskomisjonis, kuhu kuuluvad politsei, päästeameti ja maanteeameti esindajad ning linnavolikogu majanduskomisjoni esimees.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!