Kuidas võrgutada meest ja panna ennast hullumeelselt tahtma?

Autor: HotLips.ee • 6. jaanuar 2022
Jaga lugu
picjumbo.com

Kaaslase võrgutamine võib tunduda ületamatu takistusena, eriti kui sa ei ole kursis heade flirtimis- ja võrgutamistehnikatega. Flirtimise õppimine ja mehe huvi äratamine ei ole tavaliselt üleöö toimuv, vaid protsess, mis hõlmab palju lõbusat katsetamist ja tegutsemist.

1. Vaata talle pidevalt silma

Üks asi, mida mees tõenäoliselt esimesena sinu juures märkab, on sinu silmad. Paljudele meestele meeldib vaadata naise silmi kohe, kui nad temaga kohtuvad, isegi enne, kui nad vaatavad tema dekolteed või hindavad tema ülejäänud figuuri. Silmad võivad edastada seksikust, salapärasust ja iha ilma ühegi sõnata. Kasuta seda enda kasuks, võrgutades teda sagedase silmakontaktiga. Silmakontakti juures on oluline ka meeldiv ja õrn parfüüm, mis kaaslast rahustaks, kuid samas ka erutaks, hea parfüümi ja silmakontakti kombinatsioonile ei suuda ükski mees vastu panna.

Vaata talle otse otsa, kui ta räägib ning hoia oma pilku sekund või kaks kauem. See võib alguses olla raske, kuid mida rohkem sa seda teed, seda kergemaks see muutub.

2. Kasuta oma kehakeelt, et kinnitada oma tundeid

Teie kehakeel näitab mehele, et olete temast huvitatud ja see näitab seda rohkem kui kõik, mida te ütlete.

Kasuta oma kehakeelt enda kasuks, kui sa teda võrgutad, siis anna talle selgelt mõista, et oled temast huvitatud. Lisaks silmakontakti loomisele ja naeratamisele võid temaga rääkides talle näoga läheneda või lihtsalt veidi tema poole kummarduda. Kui ka tema on sinust vaimustunud, võib ta hakata sinu kehakeelt peegeldama ja samamoodi sinu poole tõmbuma. Kehakeeles on oluline paista enesekindel, seega kandke riideid, milles tunnete ennast väga seksikana.

3. Ära ole liiga koormav

Enamik mehi lülitavad välja naised, keda nad näevad olemas "meeleheitel".

Kui visata end tema poole ja näidata ebasobivat huvi (mängulise asemel kinnisidee), võib see mõjuda tema võrgutamisele hoopis vastupidiselt. See võib teda isegi eemale ajada, enne kui sul on võimalus midagi muud teha. Selle asemel, et temast üle olla, näita oma huvi tema vastu flirtivalt, olemata üleolevalt pealetükkiv. Öeldakse, et kinnisideed aitab leevendada sisemine rahulolu ja rahuldatust, kui te tunnete, et te ei saa seda meest enda peast välja ja pidevalt mõtlete, kuna ta võiks kirjutada, siis peate mõistma, et teil on vaja mõtteid eemale viia. Soovitame võtta hetk ainult endale, olla mõnusas keskkonnas ja tegeleda eneserahuldamisega, nii tõstate enesekindlust ja ka enesearmastust.

4. Ära karda veidraid hetki

Ebamugav vaikus ja olukord võib olla üks huvitavamaid - ja tõhusamaid - viise, kuidas seksuaalset pinget mehega tekitada.

Selle asemel, et püüda veidrat vaikust täita, lase paar sekundit mööduda, et tekitada tema võrgutamisel veidi seksikat närvilisust. Sa võid luua piinlikke olukordi ka sellega, et jalutades temast mööda minnes talle vastu põrkad või "kogemata" midagi tema ees maha kukutad ja kummardud seda üles võtma.

5. Ole enesekindel mitte ebakindel

Mehed armastavad naise enesekindlust. Igaüks on endas mingil määral ebakindel, kuid selle külje näitamine võib avaldada negatiivset mõju tema atraktiivsuse tasemele sinu suhtes.

Seega püüa mitte rääkida sellest, kui väga sa oma tagumikku vihkad, või küsida temalt, kas su riietus teeb sind paksuks. Jäta negatiivsed mõtted enda, oma töö ja pere kohta koju ning too välja oma parim mina. Enesekindlust saab tõsta, kui tunnete enda kehas ennast hästi, turul on müügil isegi sekundiga paigaldatavad kunstrinnad, mis kleidi alt paistavad eriti seksikad ja lasevad teil tunda ennast tõelise sekspommina.

6. Pane ta tööle, kuid ära mine üle piiri

Enamik naisi teab, et meestele meeldib naist taga ajada. Siiski ei taha nad, et see eesmärk tunduks võimatuna. Paljud poisid reageerivad hästi, kui tüdruku “tagaajamiseks” on piisavalt ruumi, kuid samas on tunne, et eesmärk on käeulatuses st. tal on sinuga ikkagi võimalus.

Mehe võrgutamisel on okei, kui sa paned teda natuke oma aja või kiindumuse nimel tööd tegema, et suurendada tema ootust, kuid ära pane teda väheste vastutasude eest pingutama. Nii tehes lülitad ta pigem välja kui sisse.

Vaata veel

Meie koostööpartneriteks on

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!