Tudulased koguvad raha Epp Mäe olümpiavõistluse toetuseks

Autor: Kristjan Ojang • 11. mai 2021
Jaga lugu
Epp Mäe
Autor: Uno Muruvee

MTÜ Tudu Haridus- ja Spordiselts algatas heategevusliku korjanduse eesmärgiga toetada Tudust pärit maadlejat Epp Mäed olümpiamedali võitmisel.

Äsja võitis Epp Mäe Euroopa meistrivõistlustel kuldmedali, mis on Tudu jaoks ajalooline sündmus, leiab Epu kodukandi rahvas ning usub, et Epp on võimeline võitma ka olümpiamedali. Nii sündis tudulastel mõte omalt poolt Eppu toetada.

„Küsimus ei olegi niivõrd Epu tiimi rahanappuses, kuivõrd meie soovis talle oma poolehoidu näidata,“ sõnas aktsiooni algataja Uno Muruvee, kelle sõnul korraldati sarnane korjandus ka 2016. aasta Rio de Janeiro olümpiamängude eel.

„Eelmisel korral saime kokku veidi üle 720 euro. Loodame, et sel korral tuleb suurem summa. Esimesed annetused on juba tehtud, kusjuures raha on andnud nii Tudu elanikud kui ka inimesed väljastpoolt."

Iga euro on abiks

Epu isa ja esimene treeneri Riho Mäe sõnutsi kulub olümpiaks ettevalmistusel iga euro marjaks ära. Näiteks Rio mängude eelse korjanduse raha kasutati treeningujärgsete massaažide ja taastuvate salvide peale.

„Tahame Epule tema unistuse täitumisel igati toeks olla ning oleme tänulikud kõikidele, kes meie algatust toetavad,“ julgustab Muruvee spordisõpru aktsioonis osalema. Annetajate nimed avalikustatakse aktsiooni lõppedes ka Vinni valla koduleheküljel.

Korjanduskastid tekstiga „Toetame Epp Mäed, et võita olümpiamedal!“ on väljas kuni 15. juulini Tudu kaupluses ja Vinni spordikompleksis. Samuti saab raha annetada MTÜ Tudu Haridus- ja Spordiseltsi arveldusarvele EE911010220086418017 märgusõnaga „Toetan Epp Mäed“.

Tudu Haridus- ja Spordiselts on varemgi jõulude ajal korraldanud heategevuslikke korjandusi. Saadud raha on selts annetanud vanuritele küttepuude ostmiseks.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!