Liiklushuligaan põrutas Kunderi tänaval läbi lillepeenra

Autor: Kristjan Ojang • 13. mai 2021
Jaga lugu
Autor: Anu Viita-Neuhaus

Hooletu kihutamine viis auto ringristmiku haljasalale, kus kannatada said nii äärekivid kui ka lillepeenar.

Täna hommikul avanes Rakveres kummaline vaatepilt. Kunderi tänava ringristmikule ööga tekkinud autojäljed näitavad selgelt, et keegi on linnas oma auto võimeid proovinud, kuid pole sõiduki ohjamisega hakkama saanud. Arvata võib, et ringristmiku ümber üritati n-ö driftida, kuid mingil hetkel lõppes külg ees sõitmine ristmiku haljasalal.

Rakvere linnapea Triin Varek rääkis, et info rikkumise kohta on laekunud. “Meie järelvalvespetsialist teemaga tegeleb. Päeva jooksul püüame asjaolusi selgitada,” ütles Varek. Ta lisas, et tegemist on kahetsusväärse ja kurva juhtumiga.

Linnapea tegi üleskutse, et kui keegi midagi märkas, siis, võiks infot jagada Rakvere linnavalitsusega. Varek sõnas, et ringristmiku lähedal asuva Rakvere põhikooli küljes on küll kaamerad, kuid, ta ei osanud öelda, kas on nende abil võimalik pahategija tuvastada.

Rakvere politseijaoskonna piirkonnavanem Kristi Rist rääkis, et nad on juhtunust teadlikud ja hetkel üritatakse süüdlast tuvastada.

"Palume inimestel, kes nägid ööl vastu neljapäeva pärast südaööd Rakveres sõidukeid kihutamas ja driftimas, anda sellest teada e-posti aadressil [email protected] või telefonil 3222786," ütles Rist.

Linnaruum pole kindlasti see koht, kus gaasipedaal põhja vajutada, ja kuna autojuht on põhjustanud ka varalise kahju, siis võib arvata, et tabamisel ootab teda ees ka rahaline karistus.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!