• 11.06.21, 12:23

Suvevaheaeg algas jäätise ja kontserdiga

Lääne-Virumaa koolides algas suvevaheaeg. Olenavalt koolist peeti klassilõpuaktusi nii eile kui täna. Väike-Maarja gümnaasiumi õpilasid saadeti suvepuhkusele kontserdi ja jäätisega.
Hanna-Liina Võsa ja Olav Ehala kontsert Väike-Maarjas.
  • Hanna-Liina Võsa ja Olav Ehala kontsert Väike-Maarjas. Foto: Kristel Kitsing
Täna kogunesid Väike-Maarja gümnaasiumi õpilased Väike-Maarja seltsimajja kontserdile, kus esines Hanna-Liina Võsa, klaveril saatis Olav Ehala. 40-minutilisel kontserdil kõlasid tuntud laulud filmist "Nukitsamees", kontserdi lõpetas "Kodulaul", mille esitlus on nii haarav, et refrääni laulis terve saal kaasa.
Väike-Maarja gümnaasiumi õpilastele pakuti suvevaheajale mineku päeval jäätist.
  • Väike-Maarja gümnaasiumi õpilastele pakuti suvevaheajale mineku päeval jäätist. Foto: Kristjel Kitsing
Koolilapsi ootas kontserdi lõpus ees veel üks üllatus. Nimelt oli selstimaja parklasse tulnud jätsiauto, kust igaüks võis oma lemmiku välja valida: olgu selleks jäätisekokteil, masinajäätis või kahe palliga meelismaitsega jäätis. Eriti menukaks osutusid justnimelt kahe palliga jäätised.
Väike-Maarja gümnaasiumi direktriss Marje Eelmaa selgitas, et pärast keerulist Covid-19 aastat oli selline preemia nii õpilastele kui õpetajatele vajalik. Koolilapsi ootab nüüd ees suisa 81 päeva puhkust.
Fotod: Kristel Kitsing
16 fotot
  • Fotod: Kristel Kitsing

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele