Suvevaheaeg algas jäätise ja kontserdiga

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 11. juuni 2021
Jaga lugu
Hanna-Liina Võsa ja Olav Ehala kontsert Väike-Maarjas.
Autor: Kristel Kitsing

Lääne-Virumaa koolides algas suvevaheaeg. Olenavalt koolist peeti klassilõpuaktusi nii eile kui täna. Väike-Maarja gümnaasiumi õpilasid saadeti suvepuhkusele kontserdi ja jäätisega.

Täna kogunesid Väike-Maarja gümnaasiumi õpilased Väike-Maarja seltsimajja kontserdile, kus esines Hanna-Liina Võsa, klaveril saatis Olav Ehala. 40-minutilisel kontserdil kõlasid tuntud laulud filmist "Nukitsamees", kontserdi lõpetas "Kodulaul", mille esitlus on nii haarav, et refrääni laulis terve saal kaasa.

Väike-Maarja gümnaasiumi õpilastele pakuti suvevaheajale mineku päeval jäätist.
Autor: Kristjel Kitsing

Koolilapsi ootas kontserdi lõpus ees veel üks üllatus. Nimelt oli selstimaja parklasse tulnud jätsiauto, kust igaüks võis oma lemmiku välja valida: olgu selleks jäätisekokteil, masinajäätis või kahe palliga meelismaitsega jäätis. Eriti menukaks osutusid justnimelt kahe palliga jäätised.

Väike-Maarja gümnaasiumi direktriss Marje Eelmaa selgitas, et pärast keerulist Covid-19 aastat oli selline preemia nii õpilastele kui õpetajatele vajalik. Koolilapsi ootab nüüd ees suisa 81 päeva puhkust.

Fotod: Kristel Kitsing

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!