• 02.07.21, 17:33

Üritused, mida nädalavahetusel külastada

Anname toimetuse poolt soovitusi, mida põnevat ette võtta sel nädalavahetusel. Üritusi leidub nii kultuuri-, ajaloo- kui ka spordihuvilistele või lihtsalt mõnusa meelelahutuse otsijale.
Üritused, mida nädalavahetusel külastada
Haljala kihelkonnapäevad
Haljala tähistab sel nädalavahetusel 780 aastapäeva. Üritused algavad täna õhtul kell 20:00 Grete Paia kontserdiga ning jätkuvad laupäeva ja pühapäeva jooksul. Näiteks homme peetakse kodukohvikute päeva, Haljala rahvamajas toimuvad mõttetalgud ning laupäeva õhtupoolikul valitakse parima koduleiva, koduõlle ja koduveini valmistaja. Pühapäev algab jumalateenistusega Haljala kirikus, päevaajal saab teatripiknikul näha harrastusteatri tegevusi ning terve nädalavahetuse jooksul toimub Haljalas 3x3 korvpalli Eesti meistrivõistluste etapp, millest otseülekannet saab näha ka Lääne-Virumaa Uudiste lehel. Haljala kihelkonnapäevade kohta leiab infot facebookist.
  • Foto: Kuvatõmmis
Veini- ja siidrifestiva Vallimäel
Rakvere Vallimäel peetakse täna ja homme Veini ja Siidrifestivali. Kahel päeval astuvad ülesse tuntud Eesti artistid: NÖEP, Trad.Attack!, Öed, Kõrsikud, Curly Strings ja Dagö. Festivalil osalejatele pakutakse degusteerimiseks erinevaid veine ja siidreid ning võimalust osaleda parima veini ning siidri valimisel. Päevapileti hind on 30 eurot, veinigurmaanile 40 eurot, üliõpilastele maksab pääse 18 eurot. Lisainfo on leitav facebookist.
  • Foto: Kuvatõmmis
Emumäe jooks
3. juulil peetakse Emumäe torni juures Lääne-Virumaa jooksusarja viies etapp ehk 17. Emumäe jooks. Võistluskeskus avatakse hommikul kell 10:00, esimene start antakse kell 12:00. Võistlusdistantse on neli: 200 meetrit, 600 meetrit, 2,6 kilomeetrit ja 6 kilomeetrit. Iga osaleja teenib ka Lääne-Virumaa jooksusarja etapi medali. Rohem infot leiab jooksusari.ee lehelt.
  • Foto: Kuvatõmmis
Kontsert Kiltsi lossis
Pühapäeval kell 15:00 algab Kiltsi lossis kontsert "Hispaania lauluraamat", kus metsosopran Tuuri Dede ja pianist Kadri-Ann Sumera esitavad Wolfi ja Brahmsi muusikat. Esinejad vestlevad ka publikuga esitatavast muusikast. Kontserdile pääseb koos mõisapäeva külastuse piletiga (täispilet 4 eurot, sooduspilet 2 eurot, pered 7 eurot). Lisainfo on leitav lehelt kammermuusikud.ee.
  • Foto: Kiltsi lossi facebook

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele