• 14.07.21, 13:26

Lehtse lapsed saavad uue lustimise koha

Lehtses käivad ehitustööd minikorvpalliväljaku ja laste mänguväljaku rajamiseks.
Korvpalliplats on juba asfalteeritud.
  • Korvpalliplats on juba asfalteeritud. Foto: Tapa vallavalitsus
Aleviku senise, Keskuse 6 ees asuva mänguväljaku atraktsioonid olid kulunud ja lagunenud ning muutunud lastele ohtlikuks. Kõik vanad mänguelemendid eemaldati ja paigaldati uued. Nüüd on jäänud veel teostada haljastustööd.
Lehtse keskusehoone parklasse oli kunagi tekitatud tänavakorvpalli plats. Samas pole selle asukoht kunagi olnud hea ja turvaline, sest korvpalli mängiti parklas autode vahel. Seetõttu otsustati rajada aleviku puhkealale uus asfaltkattega minikorvpalliväljak. Väljak on asfalteeritud, jäänud on korvpallikonstruktsiooni paigaldamine ja haljastustööd.
Tööd käivad ning väljakud saavad valmis hiljemalt juuli lõpuks. Ehitustööd teostab MoTeh OÜ, väljakute rajamise maksumus kokku on 37 678 eurot käibemaksuga.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele