• 18.07.21, 14:12

Palju õnne! Tanel Padar saab teistkordselt isaks

Haljala päritolu muusik Tanel Padar andis sotsiaalmeedias teada, et tema kihlatu Lauren Villmann ootab nende teist ühist last.
Tanel Padar.
  • Tanel Padar. Foto: Raul Mee
Armastatud laulja Tanel Padar jagas sotsiaalmeediakontol fotot oma perest. Tema tütrekese seljas on T-särk, millel inglise keeles sõnum, et ta on varsti suurem õde.
Rokkar Tanel Padar ja Lauren Villmann kohtusid 2017. aastal, aasta hiljem nad kihlusid. Kui Padari ja Villmanni perre sündis 2019. aasta augustis tütar Linda, avaldas muusik loo "Tartust Pariis," mis jutustas noorte esimesest kohtingust.
Haljalas elanud ja koolis käinud 40-aastane Tanel Padar on oma lapsepõlve meelolud edastanud laulus "Veel ja veel". Kauni viisi lõpuriimid kõlavad nii: "Hõlmad valla, longin Päikse puiesteel. Kõik on jälle nii kui igal kevadel. Pargi oksteil turnimas näen ühte last. Tunnen, tuul toob koogilõhnu Haljalast."
Vaata uudist SIIT.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele