Vinni spordikompleksis treenivad maailmameistrid ja olümpiavõitjad

Autor: Rahel Lepp • 27. juuli 2021
Ainult tellijale
Jaga lugu

Teisipäeva ennelõunal, mil kogu Eesti ootas hinge kinni pidades meie epeenaiskonna kullamatši Lõuna-Koera vastu Tokyo olümpiamängudel, välkusid epeed väledalt ka Vinni spordikompleksis, mis on kogu Baltikumi epeevehklejate seas hinnatud treeningkants.

Sergei Bobrov (vasakult), Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė ja Andrejus Zadneprovskis Vinnis.
Autor: Rahel Lepp

Suure osa suvest veedab oma õpilastega Vinnis chanbara ehk Jaapani vehklemise maailmameister ning omanimelise spordikooli treener Sergei Bobrov, kes on siin tänavu juba kuuendat korda.

„Tingimused treenimiseks on siin peaaegu täiuslikud,“ kiitis Bobrov, võrreldes Vinni spordikompleksi Euroopa sportlaste hinnatud Spala kompleksiga Poolas. „Siin on kõik lihtsalt veidi väiksemal ja kompaktsemal kujul,“ oli maailmameister oludega rahul ega nurisenud, et pääseb suve jooksul koju vaid korraks erinevate laagrivahetuste ajal.

Et seltsis segasem ja tulemused paremad oleksid, on praegu laagris viibivate Bobrovi spordikooli vehklejate vastasteks Leedu noorsportlased, kes võtsid sõidu Lääne-Virumaale ette sellepärast, et nende kodumaal sparringupartnereid napib.

Seitsme Leedu noorsportlasega sõitis Vinni ka Leedu olümpiakoondislane moodsas viievõistluses Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė, kes annab Vinnis oma füüsisele viimase lihvi ja sõidab 2. augustil Vinnist otse Tokyosse.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!