• 30.07.21, 13:23

Vinni spordikompleks tervitas olümpiavõitjat

Täna põikas Vinni spordikompleksist läbi vaid kolm päeva tagasi Tokyos olümpiakuldmedali kaela saanud epeevehkleja Irina Embrich.
Olümpiavõitja Irina Embrich väisas täna Vinni spordikompleksi. Vasakul Vinni valla spordijuht Uno Muruvee, paremal Vinni spordikompleksi pealik Ergo Prave.
  • Olümpiavõitja Irina Embrich väisas täna Vinni spordikompleksi. Vasakul Vinni valla spordijuht Uno Muruvee, paremal Vinni spordikompleksi pealik Ergo Prave. Foto: Erakogu
Embrich tuli järgi omanimelise vehklemisklubi IREM lastele, kes lõpetasid laagrivahetust. Kuni treener Irina Jaapanis medali ja Eesti au eest vehkles, treenis spordiklubi lapsi Vinnis treener Olga Aleksejeva.
Olümpiavõitjat võtsid spordikompleksis ovatsioonide ja lilledega vastu spordikompleksi pere ning laagrilapsed, kelle hulgas oli ka Irina enda tütar. Ootajate rõõmuks riputas Irina kaela ka kaasa võetud kuldmedali.
„Kogu aeg seda kaelas kanda ei jõua, sest medal kaalub 559 grammi,“ naljatas valla spordinõunik Uno Muruvee, kes sai medalit ka katsuda ning lubas, et täna käsi ei pese.
Irina Embrich oli ka täna hommikul Äripäeva raadio hommikuprogrammi üks külaline. Kõige pingelisem hetk tippspordis on vahetult enne matši, kus on tähtis mitte läbi põleda, rääkis Embrich. Lisaks rääkis olümpiavõitja, millised on vehklemise telgitagused, kui palju on tulemas peale järelekasvu ning miks ringleb vehklemises vähe raha.
Tema vestlust saab kuulata siit:
Sponsorita olümpiavõitja Irina Embrich: ma ei lähe ise raha küsima, see on imelik
00:00

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele