Räppar nublu suvetuur lükkub järgmisesse aastasse

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 2. august 2021
Jaga lugu

Paljud nooremad muusikasõbrad nägid reede õhtul Vallimäe vabaõhukeskuses toimuma pidanud nublu "Kohviku tuuri" kontserdisarja avakontserti selle suve vingeima muusikasündmusena Rakveres. Paraku otsustati nublu tuur järgmisele suvele edasi lükata.

nublu.
Autor: Station Narva

„Eelmisel nädalal lühikese etteteatamisega vastu võetud piirangud avalikele sündmustele on pannud meid keerulisse olukorda, mis ei võimalda meil tuuri vastavalt suve alguses planeeritule ellu viia. Meie soov on pakkuda publikule kontserdikogemust, kuhu kuuluvad üllatused, tipptasemel tehniline produktsioon ning loomulikult mõnus ja turvaline olemine. Teisisõnu kõike seda, mis veel nädalapäevad varem täiesti teostatav näis,“ rääkis kontsertkorraldusagentuuri PS Music Events pressiesindaja Liisa Lahtmets.

„Nõnda lühikese etteteatamise puhul pole masstestimise planeerimine jätkusuutlik, sest me ei tea, mis piirangud võivad kehtida näiteks kuu aja pärast, mil oleks pidanud toimuma tuuri viimane kontsert. Info on pidevas muutumises ning sellest ka raske südamega vastu võetud otsus antud tuur edasi lükata," lisas ta.

Kultuuri- ja sündmuskorralduse sektor sai Lahtmetsa sõnul uute piirangutega taas korraliku hoobi. „Loodetavasti on see nö „korraldamise paus“ sel korral veidi lühem kui eelmiste lainete ajal ning suurkontsertide ajutiste edasilükkamistega aitame omalt poolt kaasa sektori kiiremale taastumisele ja vähendame võimalikku viiruse levikut. Senikaua jätkame enda sügiseste tegevuste planeerimisega sedasi, et koroonatõendi omanikud saaksid meie sündmustest osa võtta.“

Korraldajate teatel kehtivad nublu "Kohviku tuuri" piletid järgmisel aastal, ka siis on plaan anda tuuri avalöök Rakvere Valimäel ja kuupäevaks on 13. august.

Kui aga on soov oma pilet tagasi müüa, leiab täpsema info SIIT.

Ole teemaga kursis! Telli oma e-postile teavitus, kui ilmub lugu just sellel teemal:

Vaata veel

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!

Meie koostööpartneriteks on

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!