• 11.08.21, 22:54

Rakvere riigigümnaasium otsib võtmeisikut

1. septembril 2022 õppetegevust alustav Rakvere riigigümnaasium on välja kuulutanud konkursi õppejuhi leidmiseks.
Rakvere riigigümnaasium.
  • Rakvere riigigümnaasium. Foto: Riigi kinnisvara AS
Rakvere riigigümnaasiumi sotsiaalmeediakontol on avaldatud kuulutus, millega otsitakse õppejuhti, kes soovib panustada uue kooli loomisesse.
Kandidaadil peab olema vähemalt magistrikraad või sellega võrdsustatud kvalifikatsioon, juhtimiskogemus, head teadmised haridusvaldkonnast ning visioon uuendusliku õppekava loomiseks.
Peale selle peavad kandidaadil olema head teadmised säästva arengu hariduse alustest ja kogemused nende rakendamisest. Samuti eeldatakse töötajalt valmisolekut koostööks erinevate osapooltega.
Inimese isikuomaduste kohta pole töökuulutuses midagi öeldud.
Kandidaatidel palutakse esitada motiveeritud avaldus, elulookirjeldus, haridust tõendava dokumendi koopia hiljemalt 25. augustiks Rakvere riigigümnaasiumi direktori Liisa Puusepa meilile.
Inimene peaks tööle asuma esimesel võimalusel.
Rohkem infot leiab Rakvere riigigümnaasiumi sotsiaalmeediast.

Seotud lood

Uudised
  • 09.08.21, 12:33
Rakvere riigigümnaasiumi hakkab ehitama kohalik ehitusettevõte
Firma kasum tegi ilusa hüppe
Rakveresse kavandatud riigigümnaasiumi hakkab ehitama Virumaa suuremate ehitusfirmade sekka kuuluv Revin Grupp. Juhataja Kristjan Madisson sõnutsi pole ehituslikult hoone rajamises nende jaoks midagi uut.
Uudised
  • 03.08.21, 07:00
Kaugel on Rakvere riigigümnaasiumi valmimine?
1. septembril 2022 heliseb esimene koolikell Rakvere riigigümnaasiumi avaaktusel. Koolimaja ehituse ettevalmistustööd käivad täie hooga. Kui kaugel ollakse kikilipsu valmimisega? Aru annavad abilinnapea, Riigi Kinnisvara projektijuht ja Rakvere riigigümnaasiumi direktor.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele