• 18.08.21, 09:52

Rakvere Teater avab uue hooaja üritusega "Imede öö"

Rakvere Teatri 82. hooaja algust tähistatakse 27. augustil suure peoga, kus etendatakse ka uuslavastust „Tavaline ime”.
Rakvere Teater avab uue hooaja üritusega "Imede öö"
  • Foto: Rakvere Teater
Hooaja avapidu peetakse teatri taga rahvaaias. Hilisõhtu muinasjutulises atmosfääris astuvad publiku ette Ott Lepland, Saara Pius, Silja Miks ja Imre Õunapuu.
„Kutsume külastajaid sel õhtul häbelikkust seljataha jätma, kogu oma fantaasiat mängu panema ja õhtu jooksul oma imelisust fotonurgas jäädvustama. Augustiööst viimase võtmiseks palume hilisõhtuse jaheduse kaitseks kaasa võtta pleed või kasukas,” julgustas teatrijuht Velvo Väli, kes hooaja avapeo sisse juhatab.
Laudadele saab ette tellida meelepärast Rakvere Teatrikohviku erimenüüst. Laudu ja istekohti palutakse varakult broneerida Rakvere Teatri kassast. Kohapeal on avatud ka välikohvik soojade ja külmade jookidega.
Imede öö lõpetavad performance duo „Performadeforma” ning DJ-d.
Sündmus on piletita, kuid kontrollitakse valitsuse nõuetega kehtestatud tõendeid.
Rakvere Teatri taga avatakse rahvaaia nähtamatud uksed 27. augustil kell 21.30, üritus algab kell 22.00 ning lõppeb keskööl.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele