• 04.10.21, 16:06

Tapa Spordi tänava ümberehitus on lõpetatud

Tapal lõppesid ehitustööd kehvas seisus olnud Spordi tänaval.
Spordi tänava ehitustööd on lõpetatud.
  • Spordi tänava ehitustööd on lõpetatud. Foto: Tapa vallavalitsus
Tänava asfaltkatend oli äärmiselt viletsas seisus ja sõidutee oli väga kitsas. Seetõttu lisas volikogu tänava rekonstrueerimise valla teehoiukavasse. Ehitustööd teostati lõigul Nooruse tänava ja Õhtu puiestee vahel.
Rekonstrueerimistööde käigus rajati uus teealus, katend, tänavavalgustus, kõnnitee, koolimaja ette parkimistasku ja kena sillutatud ala. Spordi tänava kõnnitee on nüüd ühendatud Õhtu puiestee ja Nooruse tänava kõnniteedega ning selle abil linna kõnniteede võrgustikuga.
Projekti realiseerimisega said Tapa keelekümbluskool, koolimajas tegutsev Tapa Valla Köök ja kohalikud elanikud kaasaegse juurdepääsutee. Tänava ehitas Tallinna Teede AS, tööde maksumus on 163 200 eurot käibemaksuga.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele