Tapa Spordi tänava ümberehitus on lõpetatud

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 4. oktoober 2021
Jaga lugu

Tapal lõppesid ehitustööd kehvas seisus olnud Spordi tänaval.

Spordi tänava ehitustööd on lõpetatud.
Autor: Tapa vallavalitsus

Tänava asfaltkatend oli äärmiselt viletsas seisus ja sõidutee oli väga kitsas. Seetõttu lisas volikogu tänava rekonstrueerimise valla teehoiukavasse. Ehitustööd teostati lõigul Nooruse tänava ja Õhtu puiestee vahel.

Rekonstrueerimistööde käigus rajati uus teealus, katend, tänavavalgustus, kõnnitee, koolimaja ette parkimistasku ja kena sillutatud ala. Spordi tänava kõnnitee on nüüd ühendatud Õhtu puiestee ja Nooruse tänava kõnniteedega ning selle abil linna kõnniteede võrgustikuga.

Projekti realiseerimisega said Tapa keelekümbluskool, koolimajas tegutsev Tapa Valla Köök ja kohalikud elanikud kaasaegse juurdepääsutee. Tänava ehitas Tallinna Teede AS, tööde maksumus on 163 200 eurot käibemaksuga.

Ole teemaga kursis! Telli oma e-postile teavitus, kui ilmub lugu just sellel teemal:

Vaata veel

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!

Meie koostööpartneriteks on

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!