Metsa veerel elav Porkuni kooli õpetaja sukeldub võluvikumaailma

Autor: Andres Pulver • 16. oktoober 2021
Ainult tellijale
Jaga lugu

Needusest moonutatud näoga noor naine Lana loodab Torrenisse tulles oma silmaga näha kuningriigi müstilisi olevusi ning maagia praktiseerimist. Paraku saab ta rohkem, kui on eales oodata osanud. Ellujäämise nimel peab ta võitlema nii inimeste eelarvamuste kui ka oma süveneva depressiooniga. Kui tema tee ristub tagaotsitava kurjategija Rownov Tristesiga, pakub mees talle ajutist peavarju väikeses räämas majakeses keset metsi.

Fantaasiakirjanik R. K. Topkin lihtsalt Katrini rollis oma koduõuel kolmr koeraga.
Autor: Andres Pulver

Nii tutvustab fantaasiakirjanik R. K. Topkin oma „Lana raamatute“ triloogia esimest osa „Lumiina ennustus“, mis ilmus kolm aastat tagasi. Tänavu sai kaante vahele ja jõudis lugejate kätte ka triloogia teine osa „Kuninganna sügissõda“.

Fantaasiakirjanduse fännid on raamatud väga hästi vastu võtnud. Pisut heidetakse küll ette sündmuste mõningast venimist, aga üldine suhtumine uue autori raamatutesse on väga positiivne.

R. K. Topkini nime all avaldab raamatuid Põdrangul metsaserval väikeses talus elav Porkuni kooli õpetaja Katrin Topkin. „Ise ei oskagi öelda, kuidas vastu võeti, ei teadnud ju, mida oodata.“

Abikaasa Ragnis meenutab kõrvalt, et kui Põhjakeskuse raamatupoes oli raamatuesitlus, ei tahtnud huvilised poodi ära mahtuda. Katrin lisab tagasihoidlikult, et tegelikult oli Põhjakeskuses sel ajal ka laat. Ent lausub kohe: „Kui ma poleks rahul olnud, siis ilmselt poleks ka kirjutamist jätkanud.“

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!