Fotokonkurss kutsub üles jäädvustama isade ja laste ühisaega

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 20. oktoober 2021
Jaga lugu

Naiskodukaitse Väike-Maarja jaoskond ja Väike-Maarja vallavalitsus jahivad 21. oktoobrist kuni 3. novembrini meeleolukaid fotosid papside ja laste ühistegemistest, et rõhutada isadepäeva eel isa rolli ning väärtustada isade ja laste veedetud ühisaega.

Mullu võitis fotojahi Mariella Liivaku pilt "Taevast sajab beebisid".
Autor: Mariella Liivak

Fotojahil „Paps ja laps" võivad osaleda kõik Väike-Maarja valla elanikud, kes tunnevad, et isa ja laste ühised hetked väärivad jäädvustamist. Oodatud on nii humoorikad, armsad, erilised ja ka ootamatult lahendatud fotod, mis kajastavad papside ja laste ühishetki. Konkursile võib esitada vaid enda tehtud fotosid.

Iga autor tohib konkursile esitada kokku kuni kolm fotot. Esitada ei või töid, mis on osalenud teistel fotokonkurssidel.

Võistlusfoto peab olema hea kvaliteediga, mahuga al 1MB, et seda oleks võimalik vähemalt A4 formaadis välja trükkida.

Pildid ei tohi olla digitaalselt töödeldud, va minimaalne kontrastsuse, heleduse ja värvikorrektsioon ning teravustamine. Lubatud on pildi vähene lõikamine. Piltidel ei ole lubatud elementide kustutamine või asendamine. Pilt ei tohi olla mitmest pildist kokku pandud. Ei tohi esitada ka digitaalselt kokku kleebitud panoraame. Filmile pildistatud või lõigatud panoraamid on lubatud.

Pilte saab konkursile esitada kuni 3. novembrini, saates need meiliaadressile [email protected] Oluline on juurde lisada fotode autori nimi, pealkiri ja kontaktandmed.

Saadetud töödest valib žürii välja parimad fotod, mille autoreid premeeritakse Põhjakeskuse kinkekaartidega. Auhinnakategooriasse kuuluvad I-III koht ja publiku preemia. Publiku lemmikuks osutub Väike-Maarja vallavalitsuse Facebooki lehel „Paps ja laps" 2021 kaustas hiljemalt 3. novembri kella 16.00ks enim "Meeldib" klikke kogunud foto.

Fotojahile esitatud piltide puhul hinnatakse väljendusrikkust ja emotsionaalsust, kunstilist taset ning headest pildistamise tavadest kinni pidamist. Komisjonil on õigus konkursilt eemaldada tööd, mis ei haaku konkursi teemaga, kus ei ole märgitud korrektsed osaleja andmed, kus osaleja on esitanud valeandmeid või kus avalikul hääletamisel on kasutatud ebaausaid võtteid.

Konkursi võitjate väljakuulutamine ning auhindade üleandmine on planeeritud isadepäeva paiku.

Ole teemaga kursis! Telli oma e-postile teavitus, kui ilmub lugu just sellel teemal:

Vaata veel

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!

Meie koostööpartneriteks on

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!