• 20.10.21, 15:01

Raamatukogupäevad pakuvad palju põnevat

Täna alanud traditsioonilised raamatukogupäevad toovad palju põnevaid üritusi raamatukogudesse üle maakonna.
Kadrina raamatukogus algasid raamatukogupäevad ettelugemisega.
  • Kadrina raamatukogus algasid raamatukogupäevad ettelugemisega. Foto: Kadrina valla raamatukogu
Raamatukogupäevade avalöögiks oli üleriigiline ettelugemispäev.
Näiteks Kadrina raamatukogus olid külas Kadrina lasteaia Pätud, Pöialpoisid, Krõllid ja Mõmmikud, kes kuulasid Astrid Lindgreni toredaid lugusid. Vinni valla raamatukogud tunnustasid aga Roela klubis neid lapsi, kes on raamatukogudes kõige tublimad lugejad.
Üritusi on aga 30. oktoobrini kestvate raamatukogupäevade raames palju. Juba homme õhtul on Lääne-Virumaa keskraamatukogus külas Aapo Ilves, kes tõenäoliselt laulab üpris palju, aga lobiseb natuke ka.
Et tänavused raamatukogupäevad on pühendatud Eesti ajakirjanduse 200. aastapäevale, on ürituste seas ka mitu seotud ajakirjandusega. 26. oktoobril kell 15 Karepa raamatukogus toimuval kokkusaamisel uudistatakse vanu ajalehti, sama päeva õhtul kell 18 on aga Vohnja raamatukogus külas Lääne-Virumaa Uudiste ajakirjanik Andres Pulver, et keerutada plaate ja kuulata algavale hingedeajale kohast kurvavõitu muusikat.
Viru-Nigula raamatukogus on 26. oktoobril kell 17 külas Anneli Lamp, et tutvustada oma värskeimat raamatut "Monoloogid Maalile", Kunda raamatukogus toimub 27. oktoobril kell 17 kohtumine oma maakonna populaarse krimikirjaniku, "Leskede klubi" sarja autori Eha Veemiga.
Üritusi on kindlasti veel ja pea igas raamatukogus on üleval ka põnevad näitused, mida tasub külastada.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele