• 02.11.21, 10:53

Ettevõtlikud läänevirulased püüavad tiitleid

Haridus- ja teadusministeeriumi ettevõtlusõppeprogrammi "Edu ja tegu" tänavuse tunnustuskonkursi parimad on selgunud. Viies kategoorias esitati kokku 56 taotlust ja laureaatide seas on ka läänevirulased.
Vasta kooliõpilane Hanna Brita Luik kogus soolokontserdiga Loomapäästegrupile märkimisväärse summa. Sellise suure teo eest võib neiu pälvida aasta ettevõtliku õppija tiitli.
  • Vasta kooliõpilane Hanna Brita Luik kogus soolokontserdiga Loomapäästegrupile märkimisväärse summa. Sellise suure teo eest võib neiu pälvida aasta ettevõtliku õppija tiitli. Foto: erakogu
Aasta ettevõtlikuks õpetajaks pürib Tallinna tehnikakõrgkooli ettevõtluse lektor Eva Vahtramäe. Mõdrikul on ta 22 aastat töötanud ettevõtluse ja äriplaanide koostamise õppejõuna, juhendanud kümneid ettevõtlusega seotud lõputöid, viinud läbi kümneid täienduskoolitusi, olnud mentor äriplaanide koostamisel, äriideede ja -plaanide konkursi korraldaja, ettevõtlusnädalate eestvedaja ja ettevõtlusega seotud rahvusvaheliste projektide aktiivne liige.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele