• 12.11.21, 14:19

Mis ootab ees nädalavahetusel?

Koondame huvitavamad sündmused, mis leiavad aset sel nädalavahetusel.
Loitsu kontsert.
  • Loitsu kontsert. Foto: Ansambel Loits
Ansambel Loits peab sünnipäeva
Loits pühitseb 25. juubelit kontsertitega Tallinnas ja Tartus. Reedel teeb Lääne-Virumaa juurtega metal-ansambel Loits kummarduse kamraadide ees Tallinnas klubis Tapper ja laupäeval Tartus klubis Rock’n’Roll. Ansambel Loits eestvedaja Ahto-Lembit Lehtmets ehk Lembetu rääkis, et nad esinevad Eestis haruharva ja kui esinevad, siis peab olema midagi olulist tähistada. Loits on oma 25. tegutsemisaasta jooksul välja andnud kolm täispikka albumit "Ei kahetse midagi", "Vere kutse kohustab" ja "Must album". Kontserdid algavad kell 19, piletid on müügil kohapeal.
Loe lisaks
Ansambel Loits. (Keskel) Ansambli üks vedaja, Kadrina päritolu Ahto-Lembit Lehtmets.
  • 10.11.21, 15:40
Loits pühitseb 25. juubelit kontsertitega Tallinnas ja Tartus
Jalutuskäik mööda Rakvere teed ja OTT turg
Laupäeval toimub Kadrinas Neeruti Seltsi tänavaretk "Jalutuskäik mööda Rakvere teed", mille käigus tutvutakse tänava ajalooga. Retk algab kell 10 rahvamaja juures.
Kell 11 alustab Kadrina rahvamajas järjekordne OTT ehk otse tootjatelt tarbijatele turg.
Isadepäev Palmse mõisas
Pühapäeval saab isadepäeva tähistada Palmse mõisas ühise jalutuskäiguga Palmse mõisa metsapargis, külastatakse mõisa seppa ning iga pere saab sepistada õnnemündi. Isadepäeva tähistamisel saab veel meisterdada putukate hotelli ning õppida tule tegemist ilma tikkudeta. Ürituse viib läbi Palmse mõisa direktor Merili Vipper, kellel on teadmised ellujäämisõppes ja looduses liikumise osas. Programm algab kell 12 kogunemisega Palmse kõrtsi juures. Info piletite kohta on leitav Facebookist.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele