Mis ootab ees nädalavahetusel?

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 12. november 2021
Jaga lugu

Koondame huvitavamad sündmused, mis leiavad aset sel nädalavahetusel.

Loitsu kontsert.
Autor: Ansambel Loits

Ansambel Loits peab sünnipäeva

Loits pühitseb 25. juubelit kontsertitega Tallinnas ja Tartus. Reedel teeb Lääne-Virumaa juurtega metal-ansambel Loits kummarduse kamraadide ees Tallinnas klubis Tapper ja laupäeval Tartus klubis Rock’n’Roll. Ansambel Loits eestvedaja Ahto-Lembit Lehtmets ehk Lembetu rääkis, et nad esinevad Eestis haruharva ja kui esinevad, siis peab olema midagi olulist tähistada. Loits on oma 25. tegutsemisaasta jooksul välja andnud kolm täispikka albumit "Ei kahetse midagi", "Vere kutse kohustab" ja "Must album". Kontserdid algavad kell 19, piletid on müügil kohapeal.

Seotud lood

Jalutuskäik mööda Rakvere teed ja OTT turg

Laupäeval toimub Kadrinas Neeruti Seltsi tänavaretk "Jalutuskäik mööda Rakvere teed", mille käigus tutvutakse tänava ajalooga. Retk algab kell 10 rahvamaja juures.

Kell 11 alustab Kadrina rahvamajas järjekordne OTT ehk otse tootjatelt tarbijatele turg.

Isadepäev Palmse mõisas

Pühapäeval saab isadepäeva tähistada Palmse mõisas ühise jalutuskäiguga Palmse mõisa metsapargis, külastatakse mõisa seppa ning iga pere saab sepistada õnnemündi. Isadepäeva tähistamisel saab veel meisterdada putukate hotelli ning õppida tule tegemist ilma tikkudeta. Ürituse viib läbi Palmse mõisa direktor Merili Vipper, kellel on teadmised ellujäämisõppes ja looduses liikumise osas. Programm algab kell 12 kogunemisega Palmse kõrtsi juures. Info piletite kohta on leitav Facebookist.

Ole teemaga kursis! Telli oma e-postile teavitus, kui ilmub lugu just sellel teemal:

Vaata veel

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!

Meie koostööpartneriteks on

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!