• 21.11.21, 17:01

Koroonasse nakatumine väheneb tasapisi

Kui novembri alguses kerkis viimase 14 päeva haigestumus 100 000 elaniku kohta Lääne-Virumaal üle 2000 ning 4. novembril koguni ligi 2300-ni, siis viimasel nädalal on see kiiresti langenud.
Väike-Maarja vald hakkab vaktsineerimisega hätta jääma.
  • Väike-Maarja vald hakkab vaktsineerimisega hätta jääma. Foto: Liis Treimann
Kuu alguses oli Lääne-Virumaa oma haigestumusnäitajaga maakondade seas esikolmikus, tänase seisuga on aga haigestumus 100 000 elaniku kohta maakonnas 1086, mis annab maakondade seas seitsmenda koha.
Rõõmustamiseks küll põhjust pole ning ettevaatust kaotada ei tohi, kuid olukord on muutunud selgelt paremaks.
Viimase ööpäeva jooksul tuvastati Lääne-Virumaal 23 uut nakatunut, lõppeva nädala kõige suurem ööpäevane nakatunute arv oli aga 52.
Lääne-Virumaal on vaktsineeritud 70,9 protsenti vähemalt 12-aastastest. Kõrgem on vaktsineerimisnäitaja seitsmes ja madalam samuti seismes maakonnas.
Kõige madalam on maakonnas vaktsineerituse tase Tapa vallas (66,8 protsenti), samas on pikka aega Tapaga viimaseid kohti jaganud Viru-Nigula vald (68,6 protsenti) läinud mööda Väike-Maarja vallast (68,4 protsenti).
Kõige usinamalt on vaktsineerimas käinud Haljala ja Kadrina valla elanikud - mõlemas on vaktsineeritud 75,4 protsenti vähemalt 12aastastest.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele