Nädalavahetusel oli palju plekimõlkimist ja üks hädas kassipoeg

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 22. november 2021
Jaga lugu

Nädalavahetusel toimus libeduse tõttu mitu liiklusõnnetust ning päästjate abi vajas ka üks Näo külas puu otsas hätta jäänud kassipoeg

Autor: Mari Luud/Scanpix/Õhtuleht

20. novembril kella 10.49 ajal käisid päästjad Tapa vallas Näo külas puu otsast alla toomas seal kaks päeva redutanud muidu tubast kassipoega.

20. novembril kell 19.03 anti häirekeskusele teada, et Haljala vallas Tallinn-Narva maantee 90. kilomeetril oli libeduse tõttu teelt välja sõitnud ja liiklusmärgid maha niitnud sõiduauto. Päästjad eemaldasid sündmuskohal teelt sõiduki tükid. Juht pääses ehmatusega.

21. novembril kella 18.20 sõitis libeduse tõttu Rakvere vallas Aluvere külas Tallinn-Narva maantee 103. kilomeetril teelt välja ning rullus üle katuse sõiduauto, milles viibisid kaks naisterahvast ja laps. Päästjad aitasid masinast välja tagaistmel istunud naise, kes anti üle meedikutele. Nii juht kui ka laps toimetati samuti kiirabi poolt haiglasse.

21. novembril kell 19.09 sõitsid kolm sõiduautot libeduse tõttu teelt välja Kadrina vallas Viitna külas Tallinn-Narva maantee 74. ja 75. kilomeetril. Sõiduauto Kia sõitis 75. kilomeetril teepiirdesse. Sõiduauto Mazda juht sõitis aga teepiirdesse 74. kilomeetril. Tagant tuli Porsche ja ei saanud pidama ning sõitis Mazdale paremalt küljelt sisse. Inimesed vigastada ei saanud. Päästjad aitasid politseipatrullil reguleerida liiklust ning puhastasid maantee. Õnnetusse sattunud inimesed viga ei saanud.

21. novembril kella 21.20 ajal sõitis libedaga teelt välja sõiduauto Kadrina vallas Vaiatu külas Kolu bussipeatuses. Päästjad eemaldasid kraavis oleval masinal süttimisohu. Juht arstiabi ei vajanud.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Meie koostööpartneriteks on

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!