• 24.11.21, 14:47

Kiida meditsiinitöötajat ja aita tal võita auhind

Lääne-Virumaa Uudised kutsub oma lugejaid üles märkama ja tunnustama maakonna meditsiinitöötajaid.
Kiida meditsiinitöötajat ja aita tal võita auhind
  • Foto: Pixabay
Kas tunned mõnd meditsiinitöötajat, keda tahaksid avalikult tunnustada? Kes on sel keerulisel ajal olnud eriti hooliv ja teinud rohkem kui ettegi oleks võinud kujutada? Nüüd on sul võimalus teda avalikult tänada ja saata ta tänutäheks Eesti suurimale meditsiinikonverentsile "Meditsiin 2022".
Andke meile teada, kes on teie arvates Lääne-Virumaa silmapaistev meditsiinitöötaja ja kirjutage lühike põhjendus, miks just tema. Avaldame lugejate tunnustatud arstide, õdede ning teiste meditsiinitöötajate nimed koos tänusõnadega meie veebis. Kõige rohkem või kõige vahvamaid kiidusõnu pälvinud meditsiinitöötaja saadame tänutäheks 8. detsembril konverentsile „Meditsiin 2022“.
Ootame teie ettepanekuid hiljemalt 1. detsembril. Selleks täida ankeet siin või saada vastus meie toimetuse e-mailile [email protected]. Võitja avalikustame 2. detsembril.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele