„Ta päästis meie beebi elu, aitäh“

Autor: Aivar Hundimägi • 4. detsember 2021
Ainult tellijale
Jaga lugu

„Evelin Põldsaar oli meie vastutav ämmaemand, kui sündis meie tütar. Ainult selle eripäraga, et kui tavaliselt kostab sündides lapse kisa, siis meie lapse nuttu ei kõlanud. Ja ega me abikaasaga seda ei kuulnudki enne, kui alles viis päeva hiljem ITK kuvöösis, kus meie kriitilises seisus beebi lamas,“ kirjutas Regina.

Autor: Andras Kralla

Regina oli üks Lääne-Virumaa Uudiste lugejatest, kes vastas toimetuse üleskutsele kiida Lääne-Virumaa meditsiinitöötajaid. Kokku saatsid lugejad kiidusõnad 15 tubli töötaja kohta. Nendest ühele kinkis toimetus pääsme konverentsile „Meditsiin 2022“.

Avaldame lugejate poolt esile tõstetud meditsiinitöötajad koos esitatud põhjendustega.

Võimaluse osaleda 8. detsembril toimuval konverentsil „Meditsiin 2022“ sai Rakvere Haigla ämmaemand Evelin Põldsaar, kes koos kolleegidega aitas novembris päästa ühe vastsündinu elu.

„Sünnitusosakond on haiglas see üksus, mille töötajad saavad sisemiselt oma klientidelt kõige rohkem positiivset tagasisidet,“ ütles Põldsaar, kui olime teda teavitanud kingitusest.

„Väljaspoolt maja aga arstid väga sageli positiivset tagasisidet ei saa ehk eks see on eestlastele tavapärane, et kedagi kiitma ei tõtata,“ lisas ta.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!