Ida-Virumaal hukkus raskes liiklusõnnetuses inimene

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 1. veebruar 2022
Jaga lugu

Teisipäeva hommikul kella 9 paiku juhtus Ida-Virumaal Toila vallas Tallinn-Narva maanteel raske liiklusõnnetus, kus nelja sõiduki avariis hukkus sõiduautos viibinud inimene. Veel üks inimene sai raskelt viga.

Autor: Liis Treimann

Liiklusõnnetus juhtus kell 9.03 Tallinn-Narva maantee 173. kilomeetril. Esialgsetel andmetel kaldus Narva suunast Tallinna suunda liikunud sõiduauto Chevrolet Cruze vastassuunavööndisse ja põrkas seal kokku kaubikuga Renault Mascott. Nende kahe autoga põrkasid omakorda kokku veel kaks sõidukit.

Sõiduautos Chevrolet viibinud 40-aastane naine sai sedavõrd raskeid vigastusi, et tema elu ei õnnestunud päästa. Õnnetuses sai raskelt viga veel kaks inimest, sõidukite Renault ja Chevrolet juhid, kes toimetati haiglasse.

Jõhvi politseijaoskonna patrullpolitseinik Ainar Neero ütles, et talvistes teeoludes liigeldes peab olema äärmiselt ettevaatlik. „Teiste autodega pikivahe hoidmine on äärmiselt oluline, ja eriti talvel tuleb arvestada tavapärasest suurema pidurdusteekonnaga. Tuleb valida liiklusoludele sobiv sõidukiirus ning vältida äkilisi pidurdusi ja manöövreid, muu hulgas ka möödasõite.“

Liiklusõnnetuse üksikasju selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Meie koostööpartneriteks on

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!