Moonaküla aiakontsert võõrustab külalisi pealinnast

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 21. august 2022
Jaga lugu
Marta Lotta asutub üles neljapäeval Moonaküla hoovikontserdil.

Eeloleval neljapäeval, 25.augustil kell oodatakse Rakvere kandi muusikasõpru Moonakülla, kus toimub suve küpsust tähistav aiakontsert. Moonaküla Muusikaakadeemia haljasalal astub seekord publiku ette kaks ansamblit - lisaks akakadeemia triole esineb kooslus nimega Külalised Päälinnast.

Moonaküla Muusikaakadeemia trio koosseisus Toomas Krall, Margus Grosnõi ja Peep Pihlak toob kuulaja ette valiku suviste kontsertide populaarsematsest paladest. "Esinemisterohke suve vältel oleme õppinud hoomama, millised laulud inimestele kõige enam rõõmu valmistavad ning suve viimasel kontserdil ei hakka me kahtlaste eksperimentidega riske võtma", ütles Margus Grosõi, samas lubades, et kavas leidub nii mõndagi üllatavat.

Külalised päälinnast ehk Marta Lotta Kukk ja Johannes Pihlak on jaganud oma muusikalist teekonda tänu õpingutele Georg Otsa nimelises muusikakoolis juba pea kaks aastat.

Tegelikult on sel suvel Otsa kooli rütmimuusika osakonna laulu eriala lõpetanud Marta Lotta hoopis Pärnu tüdruk; Rakvere Funkfesti peakorraldaja Johannese juured asuvad aga ei kusagil mujal kui Moonakülas.

Suurematel lavadel neo-souli viljelev Marta Lotta (Before The Outro) ja eestikeelset funki arendav Johannes (Arg Part) lubavad tulla Moonakülla aja- ja asjakohaselt koostatud pagasiga, kus leidub nii eesti- kui ka võõramaa lugusid. "Kes teab, ehk viime teid Moonaküla aiast lausa Pariisi tänavatele uitama!", andis Marta Lotta ahvatleva vihje neile, kes pole tänavu veel jõudnud välismaal reisida.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Meie koostööpartneriteks on

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!