Okkale jõudis esimesena Kadrina noormees

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 23. september 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu
Reservväelased kogunevad.
Autor: 1. jalaväebrigaad

Eile alanud lisaõppekogunemise Okas22 formeerimisjärgne väljaõpe ja harjutamine toimuvad Ida-Virumaal. Õhutõrjepataljon koos reservväelastega asub teele täna, Scoutspataljoni kaitseväelased alustasid ümberpaiknemist juba eile.

„Lisaõppekogunemine annab meile suurepärase võimaluse taas kokku tulla ja kohtuda vendade ja õdede-scoutsidega, kes igapäevaselt pataljonis ei teeni. Alguses saavad reservväelased varustuse kätte, tutvuvad oma automaadiga, järgneb eriala väljaõpe ning lähme samm-sammult rühma tasemele. Õppekogunemise lõpuks on kõik scoutsid meelde tuletanud vajalikud oskused, saanud nautida ainulaadset meeskonnavaimu ja vennaskonda ning üksus saab tänu kohale tulijatele veelgi tugevamaks,” ütles Scoutspataljoni ülem kolonelleitnant Ranno Raudsik.

Õhutõrjepataljoni reservväelane lipnik Tenno Toomistu alustas reservteenistust 2010 aastal. Reservväelane tunnistas, et küsimusele mitmes õppekogunemine käesolev tema jaoks on, ei oska ta vastata: „Mul on järg juba käest läinud,“ naeris ta.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!