Rakveres hukkus mees, naisel õnnestus pääseda eluga

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 26. oktoober 2022
Jaga lugu
Rakveres Lääne tänava paarismajas puhkenud tulekahjus hukkus inimene.
Autor: Päästeamet

Teisipäeva õhtul puhkes tulekahju Rakveres Lääne tänaval ühekorruselises paarismajas. Kahjuks hukkus tules majas viibinud mees. Naisel õnnestus majast väljuda.

Esimesena sündmuskohale saabunud Rakvere päästekomando päästjad alustasid koheselt suitsusukeldumise ja kustutustöödega. Kannatanu toodi hoonest välja ja anti üle kiirabile. Meedikutel mehe elu päästa kahjuks ei õnnestunud.

Majas viibinud vanem naine oli majast väljunud iseseisvalt ning läinud naabrite juurde. Kiirabi viis naise haiglasse.

Päästjad kontrollisid üle ka paarismaja teise maja. Tulekahju likvideeriti kell 22.04. Kustutustöödel osalesid päästemeeskonnad Rakvere, Kunda ja Tapa komandodest ja Kadrina vabatahtlikud päästjad. Tulekahju tekkepõhjus ja asjaolud selgitatakse välja edasise menetluse käigus.

Lisaks Rakveres toimunud tuleõnnetusele said päästjad eile õhtul väljakutse Tamsalusse Piiri tänavale, kus ühes korteris oli tööle hakanud vingugaasiandur. Selgus, et korteri omanik oli pliidi siibri liiga vara sulgenud. Päästjad tuulutasid ruumid ja tegid selgitustööd.

Samuti teatati eile õhtul päästjatele põlengust Rakvere vallas Kaarli külas. Päästjate saabudes põles 12 ruutmeetrine abihoone. Kustutamist raskendas asjaolu, et hoones oli elekter sees. Päästjad kaitsesid läheduses olnud elumaja kuni vool välja lülitati. Põlengus keegi kannatada ei saanud ja tekkepõhjus on selgitamisel.

Tulekahju Kaarli külas, kus põles abihoone.
Autor: Päästeamet

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Meie koostööpartneriteks on

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!