Suur kaart: naabrite juurde tekib üle 2500 töökoha

Autor: Nikolai Andrejev • 26. juuni 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Autor: Jelena Tsenno

Äripäeva sõsarleht Delovõje Vedomosti kaardistas Ida-Virumaal hiljuti avatud või lähiaastatel rajatavad tehased ning jõudis ootamatu järelduseni: piirkonda kavandatakse rohkem töökohti, kui on hiljutiste kurikuulsate sulgemiste tagajärjel kadunud.

Kirde-Eesti on traditsiooniliselt olnud tööstuse, energeetika ja põlevkivi kaevandamise piirkond, kuid mitu vana tööstushiiglast on välja surnud. Nende asemele on tekkimas muudel tehnoloogiatel põhinev uus tööstus.

Alloleval interaktiivsel kaardil on nähtavad suurimad kavandatavad investeeringud Ida-Virumaa tööstusesse ja viimase aja kurikuulsamad ettevõtete sulgemised.

Kaart koosneb kahest osast. Esimene on Ida-Virumaa lääneosa, teine idaosa. Peamiselt on uued tootmised koondunud Kohtla-Järve ümbrusesse ja Narva. Kaardi mõlema osa vaatamiseks kasutage allolevat nuppu. Uue tehase üksikasjade vaatamiseks klõpsake kujutisel.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!