Galerii: Päästjad võtsid Vihulasse sõitnud ministrid vastu loosungitega

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 14. september 2023
Jaga lugu
Siseminister Lauri Läänemets suhtles protestiaktsioonil osalejatega, fotol vestleb ta Aasukalda vabatahtliku päästekomando päästja Marge Zaidulliniga.
Autor: Romary Hang

Neljapäeval Vihula mõisa riigieelarve arutelule kogunenud valitsusliidu liikmeid võtsid päästjad ja politseinikud vastu plakatitega.

Protestiaktsiooni eesmärgiks oli tuletada ministritele meelde, et nende siseturvalisuse kärpe otsusest sõltub otseselt Eesti julgeolek ning inimeste turvalisus.

Piketil osalesid päästjad, politseinikud ja häirekeskuse töötajad, kelle hinnangul on valdkonnas planeeritav eelarvekärbe vastutustundetu ning seab ohtu sisejulgeoleku jätkusuutlikkuse.

Kui enamus ministreid, eesotsas peaminister Kaja Kallasega meeleavaldajate juures ei peatanud ning nendega ei suhelnud, siis näiteks siseminister Lauri Läänemets ja rahandusminister Mart Võrklaev leidsid aega ka protestijatega kõnelda.

Päästjate, politseinike ja häirekeskuse töötajate protestiaktsioon Vihulas. Fotod: Romary Hang
Autor: Romary Hang

Kui soovid olla kursis maakonna uudiste, silmapaistvate inimeste tegemiste ja saada infot kasulike nõuannete kohta, siis telli endale tasuta postkasti Lääne-Virumaa Uudiste uudiskiri, mis ilmub vähemalt kolm korda nädalas ja kuhu koondame meie veebis ilmuvad kõik olulised artiklid. Uudiskirja saab tellida SIIT. Juba praegu on selle endale tellinud 5615 inimest.

Meie uudisvooga saab hoida end mugavalt kursis jälgides Lääne-Virumaa Uudiste Facebooki lehekülge või kasutades funktsiooni "Minu Lääne-Virumaa".

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!