Rakverre tuleb uus treeningvõimalus

Autor: Rahel Lepp • 12. oktoober 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Silja Koppel lõi punti Ott Kiivikasega ja Erik Naissaarega, et tuua Rakverre võimalus tegeleda uute spordialadega.
Autor: Tiiu Heinsoo

21. oktoobril toimub Rakveres seminari- ja trennipäev, kus tutvustatakse võimalust lüüa uuel aastal kaasa Street Workout ja Fitness Challenge 2024 võistlustel. Mida see kõik endast kujutab ja keda kohale oodatakse, rääkis korraldaja, Aqva spordikeskuse treener Silja Koppel.

„Street workout ehk tänavasport ehk kalisteenika on jõutreening oma keharaskusega, fitness challenge aga sisaldab erinevaid vastupidavus- ja jõuharjutusi nii oma keharaskusega kui ka kangi, hantlite ja ketastega,“ võttis Koppel väga lühidalt kokku kahe ala ühised ja erinevad jooned.

„Hetkel on kujunenud nii, et samalaadsete trennimõtetega inimesed on Rakvere peal laiali või siis juba käivad mõnes trennis, kus on suur koormus. Meie mõte on koondada kõik need inimesed, kes teevad sporti nii õhinapõhiselt kui ka need, kes sooviksid ennast mõnel võistlusel proovile panna, et jõuda pjedestaalile,“ selgitas Koppel, mis 21. oktoobril aset leidva seminari- ja treeningpäeva mõte on. „Tahaks luua kogukonna, kes saaks kui mitte koos treenida, siis uuel aastal koos võistlussarja etappidel käia,“ sõnas naine.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!