Rakvere lihatööstus värbab Jüri laiendusega seoses juurde üle 100 töötaja

Autor: Anne Mere • 8. juuni 2021
Jaga lugu

Lääne-Virumaal ettevõtetest esimeses kvartalis töötajate arvu kõige rohkem kasvatanud HKScan jätkab uute töökohtade loomist. Sügiseks soovib toidutööstus värvata üle 100 uue töötja. HKScan Estonia juhatuse esimees Anne Mere selgitab, mis on uute töökohtade loomise põhjused.

HKScan Estonia avab Jüris uue logistikakeskuse ja sellega seoses värbab üle 100 uue töötaja.
Autor: LIIS TREIMANN

Eesti suurimale toiduettevõttele HKScan Estonia kuulub Eestis kaks tootmisüksust: Rakvere lihatööstus ja Talleggi Tabasalu lihatööstus. Tabasalu tootmisüksuse tootmisvõimsus on nüüd üle aasta jõudsalt kasvanud ning selle tõttu on ka töötajate arv kasvanud.

Lisaks kui võrrelda eelmise aastaga, oli meil tootmisüksustes võrdlemisi palju renditöölisi, kelle oleme nüüdseks enda töötajate vastu suutnud vahetada. See tähendab, et meie värbamistegevused on vilja kandnud ning inimesed tahavad toiduettevõttesse kui kindla tööandja juurde tööle tulla.

Samuti tuleks ära märkida, et aasta alguses, mil nii Rakvere kui ka Tabasalu tootmisüksustes olid suuremad koroonapuhangud, rakendasime tootmistes lisatööjõudu, et toiduettevõttena suurem haiguslehtede aeg üle elada. Lisaks ka peale koroonapuhanguid enda töötajatele välja teenitud puhkuseid ning vabu päevi võimaldada.

Rakvere lihatööstuses töötab meil tänasel päeval ca 800 inimest ning nii on see ka viimastel aastatel püsinud, Tabasalu tootmisüksuses töötab täna meil ca 300 inimest.

Sel aastal avame Tallinna külje all Jüris uue ja modernse Baltikumi-ülese logistikakeskuse, kuhu värbame sügiseks veidi üle 100 inimese.

Kuna konkurents on tihe ning töötajaid on meil võrdlemisi palju juurde vaja, siis oleme loonud eraldi värbamiskampaania, et enda sihtgrupini paremini jõuda.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!