Kas meie kaitsetahe on samasugune nagu lipu heiskamise tahe?

Autor: Andres Pulver • 21. juuni 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

Sel kuul on kalendris kolm eestlaste jaoks väga olulist lipupäeva. Kaks neist möödas, kolmas kohe-kohe tulekul. Paraku ei olnud kahel eelmisel sinimustvalgete merd kusagil näha.

Eesti lipp.
Autor: Raul Mee

Eesti lipu sünnipäev oli 4. juunil. Lippe lehvis hõredalt. Juuniküüditamise aastapäeval 14. juunil oli neid veel hõredamalt.

Sattusin sel päeval nii Rakverre kui ka Tallinnasse ja tuleb tõdeda, et kui Rakveres veel mõnel majal lipp lehvis, siis Tallinna nendes piirkondades, kust autoga läbi sõitsin, oli olukord eriti õnnetu – lippe polnud kusagil.

Sinimustvalgest värvikombinatsioonist ehk rohkemgi jääb silma sinikollane. Tedagi – toetame Ukrainat. Aga võiks ka ennast toetada, olla rahvana üks. Ajad on ju ärevad.

Eesti lipu päeva õhtul küsis üks minu koduvalla vallavolikogu liige, kellega juhuslikult kokku sattusin: „Kas meie kaitsetahe on samasugune nagu lipu heiskamise tahe?“

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!