Saunakaalu numbreid mõjutav lusikas on igaühe enda käes

Autor: Ain Suurkaev • 24. mai 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Rakvere haigla juht Ain Suurkaev kirjutab, kuidas jõuda Lääne-Virumaa tervise arengukavas seatud oodatava eluea ja tervena elatud aastate kasvu eesmärkideni.
Autor: Sven Arbet/Scanpix/Ekspress Meedia

Lääne-Virumaa tervise ja heaolu strateegilise arengukava realiseerimine ja seatud loodetavate eesmärkide täitmine sõltub meist kõigist. Lusikas on ju meie käes, mis lõpuks formeerub kenadeks numbriteks saunakaalul, kirjutab Rakvere Haigla juht Ain Suurkaev hiljuti valminud Lääne-Virumaa tervise arengukava kommenteerides.

Meie kõigini on jõudnud Lääne-Virumaa tervise ja heaolu strateegiline arengukava 2023–2035. Iga arengukava koostamine on protsess, mille tingib kas vajadus või mõni seadusandlusest tulenev otsus. Olles ise olnud mõnel korral ka selle dokumendi kokku panemise protsessi juures ja saanud tegelda alusandmetega, nende võrdlemisega oma maakonna ja Eestimaa kui terviku kontekstis, saan ka aru, millest need mõtted ja ettepanekud on kokku kasvanud. Numbrid rääkisid oma keelt.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!