Eesti majanduse klaas on pooltäis, mitte pooltühi

Autor: Aivar Hundimägi • 7. jaanuar 2024
Ainult tellijale
Jaga lugu
Pärast kaht aastat kestnud majanduslangust, tundub mulle veendumus Eestit ees ootavast pikast ja vinduvast majanduslangusest liiga pessimistlik, kirjutab Lääne-Virumaa Uudiste peatoimetaja Aivar Hundimägi.
Autor: Kadri Bank

Erinevate ekspertide üldine arvamus kõneleb, et Eesti majandusele saab alanud aasta olema raske ja meid ootab ees vinduv majanduslangus. Olen teisel arvamusel, ütles Lääne-Virumaa Uudiste peatoimetaja Aivar Hundimägi Vikerraadio päevakommentaaris.

Inimeste tunnetus majanduse käekäigust liigub sarnaselt pendliga, kuid see liikumine jääb mõned kuud tegelikest muutustest maha. Konkreetse ettevõtte või majapidamise käekäigust saavad asjaosalised ise väga operatiivse ülevaate. Näiteks kaupmees näeb iga päev, kuidas muutub tema klientide arv ja nende ostukorvi suurus ning varasemate perioodidega võrdlus tekitab täpse ettekujutuse, mis lähiajal tema äris toimub.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!