Pamela Maran võtab raamatu vahendusel hinge üdini paljaks

Autor: Katrin Kivi • 25. detsember 2021
Ainult tellijale
Jaga lugu

Kirjastuse Kuldnööbike looja Pamela Marani kohta võib kodulehelt lugeda: „Pamela oli 9-aastane, kui ta kirjutas oma päevikusse, et tahab saada kirjanikuks. Selleks ajaks oli selja taha jäänud neli aastat kogemust luuletaja ja näidendite looja ja lavastajana. Ta esitas tükke koos sõbrannaga naabrite uste taga ja pühapäevakoolis kiriku pastoraadis. Naabrid maksid talle sentides ja õuntes. Senini on teadmata, kas perfoomansite või nende lõppemise eest.“

9aastase Pamela Marani unistus olla kirjanik on täitnud.
Autor: Sergei Zjuganov

„Kui see päev pole täna, siis see ei tule kunagi,“ ütles Pamela Maran 20 aastat pärast eelpool nimetatud päevikukannet ühel hommikul ärgates ja otsustas kirjutada oma esimese raamatu. Sellel ajal töötas ta Aqva Spa hotellis turundusjuhina.

Ja nii läks. Viis aastat tagas sündis kirjastus Kuldnööbike, mille alt on ilmunud Marani sulest kuus raamatut - nende hulgas rahva lemmikuteks kujunenud vanaemade ja vanaisade raamatud.

Millest räägib Marani uus raamat? Millised on tema egotaltsutamise kogemused? Millised projektid käsil ja mida ta Eesti elu juures muudaks? Sellest ja veel paljustki muust saab lugeda intervjuust Pamela Maraniga.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!