Kolm kokka jagavad Põhja-Eesti toidu retsepte

Autor: Vanessa Kassmann • 30. mai 2021
Ainult tellijale
Jaga lugu

Andsime kolmele Lääne-Virumaa restorani peakokale kaks ülesannet. Palusime kirjeldada, mis nende jaoks sümboliseerib Põhja-Eesti toitu ja jagada retsepti, mille valmistamisega saab igaüks hakkama. Head isu!

Soe kartuli-kukeseenesalat röstitud käsitööleivaga.
Autor: Andres Lill

Aqva Spa Parqali resto & grilli peakokk Andres Lill soovitab:

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või osta ligipääs allolevalt lingilt
EraisikEttevõte
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.

Vaata veel

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!

Meie koostööpartneriteks on

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!