Kolm kokka jagavad Põhja-Eesti toidu retsepte

Autor: Vanessa Kassmann • 30. mai 2021
Ainult tellijale
Jaga lugu

Andsime kolmele Lääne-Virumaa restorani peakokale kaks ülesannet. Palusime kirjeldada, mis nende jaoks sümboliseerib Põhja-Eesti toitu ja jagada retsepti, mille valmistamisega saab igaüks hakkama. Head isu!

Soe kartuli-kukeseenesalat röstitud käsitööleivaga.
Autor: Andres Lill

Aqva Spa Parqali resto & grilli peakokk Andres Lill soovitab:

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Meie koostööpartneriteks on

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!