Mida mu kõrvad küll kuulma pidid...

Autor: investor Toomas • 22. august 2021
Ainult tellijale
Jaga lugu

Käisin Arvamusfestivalil kuulamas, mis ideid seal jagatakse, ja mu kõrvad pidid üllatusest pea küljest ära kukkuma, kui kuulsin arvamust, mida mitu inimest festivalil väljendasid, kirjutab Investor Toomas.

Töörabamine, säästmine ja säästetud raha regulaarselt investeerimine nooruspõlves tasub end kuhjaga ära ja juba üpris kiiresti. Finantsvabad 30. aastates investorid (pildil vasakult) Liisi Kirch, Kristjan Liivamägi ja Jaak Roosaare on selle elavaks näiteks. Ometi leidub veel inimesi, kelle meelest rikkuse ja finantsvabaduse saavutamisel on pärandust vaja ning see ei sõltu inimese enda pingutustest.
Autor: Äripäev

Finantsvabaduse arutelul rääkisid Liisi Kirch, Kristjan Liivamägi ja Jaak Roosaare sellest, kuidas nad nooruspõlves püksirihma pingutasid ning lisatööotsi otsisid, et neil oleks võimalik säästa raha, mille abil oma investeerimisportfelli kasvatada.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!