Külmal ja nüüdseks ka märjal talvel annab mõnusasti sooja Mehhiko roog chili con carne, mis lihtne valmistada ja mis ise tehtult (ja maitsestatult) keele alla viib.
- Chili con carne. Foto: Eatingwell
Alustame tänasest uue rubriigiga "Lääne-Virumaa Uudised köögis". Pakume lugejatele igal nädalavahetusel ühe retsepti ning lisame juurde ka selle roa valmistamiseks vajalike põhikomponentide hinnad Rakvere erinevatest poodidest. Ehk lisaks retseptile saate teada, millisest kauplusest tasub konkreetse roa jaoks toiduained osta.
Täna valitud chili con carne valmistamiseks ei ole tegelikult väga palju asju vaja – põhikomponendid on hakkliha, punased oad ja purustatud tomatid. Sibul-küüslauk ka kindlasti juurde.
Mina võtan paar kopsakamat sibulat (nii umbes 300 grammi) ja 3-4 prisket küüslauguküünt. Hakin ära ja pannile. Kui sibul hakkab klaasistuma, siis pakk hakkliha otsa.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Autoomanikud jälgivad kõhedusega kalendrit: aeg muudkui tiksub esimese jaanuari poole. Ei, kõhe pole mitte seepärast, et jälle peab uue aasta lubadusi andma, vaid 01.01.2025 jõustub Eestis automaks. Nii mõnigi meist lootis, et see maks jääb tulemata ja pigistas silma kinni iga kord, kui sellise pealkirjaga uudist nägi. Enam pole mõtet.