Õppetund: kuidas SVB aktsiad minu portfelli augu tegid ja siis seda lappida aitasid

Autor: Dmitri Fefilov • 25. mai 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Börsiajakirjanik Dmitri Fefilov osaleks taolises lühiajalises kasumisaamise avantüüris ka tulevikus, kuid seekord juba kogemuse võrra rikkamana.
Autor: Andres Haabu

Kuigi ma nimetan end uhkusega pikaajaliseks investoriks, pean tunnistama, et allun siiski ka ahvatlusele ja aeg-ajalt lasen end tõmmata kiiret ja kopsakat tulu lubavatesse avantüüridesse. Mõnikord selline seiklus õnnestubki, kuid katastroofe juhtub ka. Selle aasta märtsis juhtus mõlemat, kirjutab börsiajakirjanik Dmitri Fefilov.

Kui USA turg hakkas märtsi alguses pankade aktsiaid maha müüma, teadsin, et nüüd on käes see hetk, kus veri on tänavatel. Investorid teavad väga hästi, et selline olukord on signaal ostmiseks. Sageli kehtib kuulsate investeerimisfraaside ja manitsuste puhul see, et need sobivad valikuliseks kirjelduseks mineviku kohta, kuid praktikas ei ole neist palju abi.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!