Kristjan Port stressist ja väsimusest: elu läheb ilusamaks, kui teete selle asja korda

Autor: Mai Kroonmäe • 10. juuli 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Kristjan Pordi sõnul ütleb kultuur, et väsimus on patustamine ja kui oled omadega täiesti läbi, alles siis oled õige partner.
Autor: Andras Kralla

Kõik me peaksime magama ja sööma korralikult, töötajatest tuleb hoolida ja läbi põleda ei tohi. Need on toredad sõnumid, aga inimestel tegelikult aega magada pole, ei väldita läbipõlemist ja kõik läheb natuke nagu hapukamaks, kirjeldab praegust olukorda tuntud spordibioloog Kristjan Port.

Maikuus toimunud Pärnu juhtimiskonverentsil esines Kristjan Port ettekandega “Kui keha ütleb EI”, milles ta selgitas, mis juhtub inimesega, kui keha ei jõua tööstressile järele, kuidas saada ennast uuesti töökorda ja olla enda vastu nõudlik, aga lahke.

Pakume kõigile Lääne-Virumaa Uudiste tellijatele võimalust seda ettekannet kuulata. Port toob laval välja ka ühe kindla asja, millest tuleks alustada, kui midagi muud tõesti ei suuda teha. See aitab kehal ise juhtida paremate otsuste tegemist, mis lõppkokkuvõttes muudabki elu jälle ilusamaks.

Pordi ettekannet modereeris Äripäeva konverentsitoimetuse juht Marili Niidumaa.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!