Õie tänava asfalteerimine sulgeb tänaval läbipääsu

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 18. september 2023
Jaga lugu

Õie tänava rekonstrueerimistööd jõuavad peatselt asfalteerimiseni. Sobivate ilmaolude korral algab tänava asfalteerimine teisipäeval ja tööd kestavad 19.-21. septembrini.

„Kuna asfalt on kuum ja vajab jahtumiseks aega, ei ole asfalteerimise ajal Õie tänava elanikel võimalik autodega oma kinnistutele ligi ega sealt välja pääseda. Palume leida sel perioodil parkimiseks võimaluse naabertänavatel või lähimates parklates,“ ütles Rakvere linnavalitsuse teedeinsener Lennart Korbe.

Kui soovid olla kursis maakonna uudistega, silmapaistvate inimeste tegemistega ja kasulike nõuannetega, siis telli tasuta Lääne-Virumaa Uudiste uudiskiri, mis ilmub vähemalt kolm korda nädalas. Uudiskirja saab tellida SIIT. Juba praegu on selle endale tellinud 5687 inimest. Meie uudisvooga saab hoida end mugavalt kursis jälgides Lääne-Virumaa Uudiste Facebooki lehekülge või kasutades funktsiooni "Minu Lääne-Virumaa".

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!