November sepistas Investor Toomasele varajase jõuluüllatuse

Autor: investor Toomas • 10. detsember 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Kui detsembris tuleb turgudel jõuluralli, siis saan asta lõpus uhkelt raporteerida oma investeerimisportfelli enam kui 20protsendilist aastasest kasvust, kirjutab Investor Toomas.
Autor: Andras Kralla

Nii kõrgele pole minu portfell sel aastal veel küündinud ja takkapihta tõi november aasta teise tulemuse, kus kuine kasv oli 3,5 protsenti ja portfelli kogukasvu üle 18 000 euro, kirjutab Investor Toomas oma novembri investeeringute kokkuvõttes.

November purustas minu portfellis tõesti selle aasta rekordsuurusi vaat et iga päev. Üle poole kuust ületas portfell 545 000 eurot – sellisest portfelli suurusest sain raporteerida viimati eelmise aasta aprillis, mullu augustis käis portfell ainult korraks selle piiri juures. Kui detsember mulle sama helde on, siis võib aasta tootlus 20% täis tulla küll. Pöidlad pihku.

Seotud lood

Suure positiivsuse laine tõi novembris turgudele teadmine, et Föderaalreserv otsustas intressimäärasid mitte tõsta, kuigi need jäid siiski viimase 22 aasta kõrgeimasse ehk 5,25–5,50% vahemikku. USA inflatsioon aeglustub oodatust märksa kiiremini, mis võiks Föderaalreservi rahapoliitikat suunata veelgi leebemas suunas. Mõned strateegid näevad intressimäärade langetamist juba alates märtsist.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!