Viimase 10 aasta 100 edukamat Lääne-Virumaa ettevõtet

Autor: Aivar Hundimägi • 10. mai 2021
Jaga lugu
Palmse Mehaanikakoja suuromanik ja juht Anti Puusepp. Foto on tehtud 2007. aastal, kui ettevõtte käive oli 13,8 miljonit eurot. Võrdluseks 2019. aastal oli firma käive 29,4 miljonit eurot.
Autor: Arno Mikkor

Viimase 10 aasta kõige edukam Lääne-Virumaa ettevõte on Palmse Mehaanikakoda. Anti Puusepa suuromanduses metallitööstus on jõudnud viimasel kümnel aastal erinevatesse Äripäeva koostatud edetabelites kokku 38 korral.

Äripäev reastab igal aastal ettevõtteid erinevate majandusnäitajate alusel. Kokku ilmub aasta jooksul üle 60 erineva edetabeli. Näiteks eelmisel aastal oli Palmse Mehaanikakoda Eesti Edukamate Ettevõtete TOPis 99. kohal, Masina- ja metallitööstuse TOPis 11. kohal ning Lääne-Virumaa ettevõtete TOPis 4. kohal.

Eelmisel aastal ilmunud Äripäeva Rikaste TOPis oli Anti Puusepp 167. kohal. Äripäeva toimetus hindas mullu tema vara väärtuseks 23,8 miljonit eurot.

Need on 100 Lääne-Virumaa ettevõtet, kes on viimasel 10 aastal kõige sagedamini jõudnud Äripäeva koostatud edetabelitesse.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!