Boltil on plaan lisaks tõukeratastele tuua Rakverre ka toidukulleri teenus

Autor: Vanessa Kassmann • 14. mai 2021
Jaga lugu
Bolt Food kuller Tallinnas. Tulevikus on võimalik Bolti kulleriga toitu tellida ka Rakveres.
Autor: Andras Kralla

Alates 12. maist on Rakvere linna tänavatel laenutamiseks Bolti tõukerattad. Bolti pressiesindaja Kristiin Jetsi sõnul võib tulevikus näha Rakveres ka muid selle ettevõtte teenuseid.

Boltil on lisaks tõukeratastele olemas ka taksoteenus ja toidukulleri teenus (Bolt Food), mis on kõik inimestele kasutamiseks väga lihtsaks tehtud. Eelmisel nädalal tuli Bolt aga turule lisaks eelmainitutele ka Bolt Drive’iga, mis kujutab endast auto lühirentimist.

On võimalik, et lisaks tõukeratastele ja juba tükk aega olemasolevale ja toimivale Bolti taksoteenusele võib Rakvere linnas näha tulevikus ka toidukullereid ja Bolt Drive'i autosid, mida endale rentida.

Jetsi sõnul on Bolt Foodi Rakverre laienemise kohta mõtted täiesti olemas, ent seda, millal see juhtuma peaks, ei oska ta hetkel kommenteerida. Ka Bolt Drive’i sõiduautod võivad ühel päeval Rakvere linnas rentimiseks olemas olla. Praegu saab rendiautoga teekonda alustada vaid Tallinnast, kuhu see tuleks ka pärast kasutamist tagasi viia.

Seoses tõukeratastega, millega Rakvere elanikud nüüdsest kodulinnas sõita saavad, toob Bolti pressiesindaja eraldi välja ohutuse teema, sest see on nende jaoks hästi oluline. Nad soovitavad sõita vastutustundlikult, mis tähendab, et tõukerattal võiks olla üks inimene korraga. Samuti soovitavad nad sõita kiivriga ja õige ning rahuliku sõidukiirusega.

Bolti tõukerattaid saab äpiga Rakvere linnas laenutada noor, kel vanust vähemalt 16 aastat.

Selleks, et ära hoida suuremaid õnnetusi, saab Bolti tiim omalt poolt vaid rõhutada, et turvalisus on väga oluline. Nad arvavad, et Rakveres väga hulle õnnetusi toimuma ei hakka. Aga kui inimene peaks siiski tegema õnnetuse, on karistus (trahv) juhtumipõhine.

Kuid lisaks Bolti tõukeratastele on ka ettevõte Tuul tulnud turule enda disainiga tõukeratastega. Kui uurida nende tulevikuplaane linnadesse laienemise kohta, ei oska nad hetkel Rakvere kohta midagi öelda. Kui midagi peaks muutuma, saab sellest sotsiaalmeedia kaudu teada.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!