Otsitakse Rakveres teadmata kadunuks jäänud 27-aastast naist

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 13. mai 2021
Jaga lugu
Autor: SA Kadunud

Laupäeval jäi Rakveres teadmata kadunuks 27-aastane Keidi. Noore naisterahva kadumist seostatakse Tapalt ärandatud mikrobussiga.

Keidi lahkus laupäeva hilisõhtul kella 23.30 paiku Rakveres asuvast elukohast peale seda, kui oli vastanud telefonikõnele, milles lubas korraks liikuda parkimisplatsile Võidu 2-2A .

Mitme tunnistaja ütluste põhjal on tõenäoliselt Keidi kadumisega seotud mikrobuss, mis ärandati laupäeva õhtul Tapa linnast seni kindlaks tegemata isiku(-te) poolt. GoBus kirjadega mikrobuss on sinist värvi ja registreerimisnumbriga 939 TKN.

Autor: SA Kadunud

Keidi on 168 sentimeetrit pikk, saleda kehaehitusega ja tumedate juustega. Kadumise ajal kandis ta tumesinist kapuutsiga jopet, musta värvi teksapükse ja valgeid tenniseid.

SA Kadunud palub kõigil, kes on näinud fotol olevat ja kirjeldusele vastavat naist alates näinud laupäeval kella 23.30 ajal liikumas Rakveres Võidu tänaval või astumas Võidu 2-2A parklas mikrobussi helistada Kadunud 24/7 telefonile 6616 776.

Keidi mobiiltelefon on alates pühapäeva hommikust levist väljas ja keegi Keidi lähedastest ei ole temaga sellest ajast ühendust saanud. Seni kogutud infole tuginedes eksisteerib oht Keidi elule.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!