Otsustav õhtu: Rakvere Tarvas läheb täna pronksmedalit püüdma

Autor: Kristjan Ojang • 13. mai 2021
Jaga lugu
BC Tarvas pronksiseeria neljanda mängu eelsel treeningul.
Autor: Kristjan Ojang

BC Tarvas kohtub täna õhtul Eesti korvpalli meistriliiga pronksiseerias Raplaga. Kolme võiduni peetavas seerias jahib Rakvere meeskond kolmandat võitu.

Senine pronksiseeria on toonud ridamisi põnevaid korvpallilahinguid ning Tarvasel on väga hea võimalus seeria täna õhtul oma kodusaalis lõplikult enda kasuks pöörata. Kolme mängu järel juhib Tarvas 2 : 1 ja selleks, et pronksmedalid kaela saada, tuleks täna Raplat võita.

BC Tarvase mängija Sten Saaremäel oli kohtumiseelsel treeningul optimistlik ning sõnas, et meeskond üritab anda endast kõik, et pronksiseeria täna lõppeks. "Tuleb üks kõva lahing ja katsume seal oma asjad ära teha ja võidu Rakveresse tuua. Raplasse me enam tagasi minna ei taha," sõnas Saaremäel.

Vaata, mida rääkis intervjuus Sten Saaremäel:

BC Tarvase mänedžer Arnu Lippsaar loodab, et meeskond toob täna vajaliku võidu ära, kuid samas rõhutab ta, et pronksiseeria favoriidiks Rakveret kindlasti pidada ei tohiks. "Klubi jaoks on tänavune hooaeg olnud suurepärane ja see, et me jõudsime medalimängudeni, on teglikult juba väike ime. Kui medal tuleb, siis see on boonus," sõnas Lippsaar ja lisas: "Aga kuna me oleme 2 :1 ees, siis ma usun, et tänane mäng võiks anda meie meestele sellise tõuke, et isegi kui sa oled väsinud ja sul jalad valutavad, siis sa kannatad ära ja paned täiega."

BC Tarvase ja Rapla korvpalliklubi vaheline kohtumine algab Rakvere spordihoones kell 19.00. Pealtvaatajaid küll praeguste piirangute tõttu saali ei lubata, kuid Lippsaare sõnul paigaldatakse spordihoone kõrval olevasse parklasse ekraan, millelt korvpallisõbrad saavad saalis toimuvat mängu vaadata.

BC Tarvas treeningul
Autor: Kristjan Ojang

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!