Rakvere Tarvase fännid elasid oma meeskonnale kaasa Rakvere Spordihalli parklas. Tarvas kaotas

Autor: Kristjan Ojang • 13. mai 2021
Jaga lugu
BC Tarvase fännid said Rakvere meeskonna mängu jälgida telerite vahendusel Spordihalli parklas.
Autor: Jaanus Prits

Korvpallimeeskond BC Tarvas oli kodusaalis lähedal Eesti korvpalli meistriliiga pronksmedali võidule, kuid Raplale jäädi viimase minuti heitluses alla 71:74. Otsustav kohtumine peetakse homme Raplas.

Tarva fännid praeguste piirangute tõttu Rakvere Spordihalli ei pääsenud, kuid korvpallisõpradele tehti mängu reaalajas jälgimine võimalikuks Spordihalli parklas, kuhu oli paigaldatud kaks telerit. Nii vaadatigi oma kodumeeskonna käekäiku parklas toolidel istudes, samal ajal kui korvpallurid pidasid teisel pool seina ägeda lahingu.

Rapla juhtis suurema osa kohtumisest, kuid Tarvas suutis lõpuminutitel seisu pingeliseks ajada. Minut ja 28 sekundit enne mängu lõppu oli kohtumine viigis 71:71. Mõistagi panid kodumeeskonna tabavad visked ka paarikümnepealise telerite ette kogunenud publiku rõõmust hõiskama.

Juba tundus, et Tarvase pronksmedalite võit on käeulatuses. Paraku õnnestus otsustavatel hetkedel mäng paremini Raplal, kes kindlustas endale vabavisetest kolmepunktilise 74:71 võidu. Rapla parimana viskas Roberts Freimanis 16 punkti. Tarvase resultatiivseimad olid 18 punkti visanud Renato Lindmets ja 16 punkti toonud Devin Harris. Pronksiseeria on 2:2 viigis. Medalivõitja selgub homme õhtul Raplas.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!