Roman Kusma: Aqva Spa oleks kohe valmis uksed avama

Autor: Kristjan Kurg • 13. mai 2021
Jaga lugu
Rakvere Aqva Hotelsi juhi Roman Kusma hinnangul ei aita välialade avamine spaasid kuidagi.
Autor: Meeli Küttim

Täna teatas valitsus, et alates 17. maist võivad spaad ja veekeskused avada oma välialad. Spaade juhtide hinnangul on otsus küüniline ega tee ettevõtjate elu kuidagi lihtsamaks.

Rakveres asuva Aqva Hotelsi tegevjuhi Roman Kusma hinnangul on meede väga kummaline. „Tundub nagu selline meede, et oleks linnuke kuskil kirjas, et me oleme aidanud, aga tegelikult see ei aita spaasid mitte kuidagi,“ rääkis Kusma. Ta tõi välja, et reeglina on spaade välibasseinid väga väiksed ja sinna ei mahu üle 10 inimese. Seetõttu Kusma hinnangul valitsus küüniline, kui nad ütlevad, et selline meede annab spaadele mingeid võimalusi juurde, vahendab Äripäev.

Kusma kinnitas, et Aqva spaa on valmis kas või kohe uksed avama. Ta tõdes, et kuigi mõned töötajad on sulgemise ajal ise lahkunud, on palgatoetus aidanud meeskonda üldiselt koos hoida. Kusma loodab aga, et mais saavad lõpuks spaad riigilt kaualubatud tegevustoetust. „Spaad on tõesti kõige rohkem kinni olnud ja kõige suuremaid kahjusid kandud selle pandeemia ajal,“ ütles Kusma.

Loe ka teiste spaaomanike arvamusi Äripäevast

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!