Rakvere Tarvas kaotas pronksiseeria otsustava mängu kolme punktiga

Autor: Kristjan Ojang • 14. mai 2021
Jaga lugu
BC Tarvas pidas pingelise pronksiseeria Avis Utilistas Rapla vastu.
Autor: Carmella Ulst

Korvpalli Eesti meistriliigas peeti täna pronksiseeria viies mäng. Võõrsil mänginud BC Tarvas jäi võitluslikus kohtumises Raplale alla 84:81 ning lõpetas hooaja neljanda kohaga.

Äärmiselt tasavägine medaliseeria sai põneva lõpplahenduse Rapla Sadolin Spordihoones, kus äsja otsustati Eesti meistriliiga pronksmedali võitja. Et kohtumise eel oli kolme võiduni peetava seeria seis 2:2, pidid mõlemad meeskonnad täna viimase välja panema.

BC Tarvas sai mängu kiiremini käima ning asus esimese veerandajaga kohtumist juhtima 19:12, kuid siis leidis oma mängurütmi üles ka Rapla, minnes esimese poolaja lõpuks omakorda kolme punktiga ette.

Pärast väikest puhkepausi järgnes Rakvere meeskonna tõsisem mõõn. Kaitses jäädi Rapla peatamisega veidi jänni ning neljanda veerandaja esimestel minutitel oli Tarvas juba paarikümne punktiga maas.

Ometi leiti veel jõudu, et mängu tagasi tulla. Seitse minutit enne kohtumise lõppu tegi Tarvas 8:0 vahespurdi, ning sealt edasi enam Raplal eest ära minna ei lubatud. Rakvere mängijad võitlesid viimaste sekunditeni ning vahe aina vähenes. Neli sekundit enne kohtumise lõppu olid vastased napi kolme punkti kaugusel, kuid rohkemat täna siiski ei suudetud. Mäng lõppes Rapla 84:81 võiduga, pronksiseeria seega Raplale 3:2. Võitjate parimana viskas Al-Wajid Aminu 18 punkti, Tarvase poolel oli resultatiivseim Kristaps Gluditis, kelle arvele kogunes 23 punkti.

"Kõik viis mängu olid meie jaoks väga rasked, kuid meie mängijad pidasid ikkagi vastu ning jaksasid võidelda lõpuni. Olin viimaste sekunditeni kindel, et me suudame selle mängu veel võita," sõnas BC Tarvase peatreener Juris Umbrasko.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!